QUI SOM

Actualment el Club de Karate ASNA amb seu a VALLS, és un Club que s´ha creat després de 30 anys de pràctica d’aquest apassionant esport per part dels fundadors.
GRUPO ASNAHem posat tota la il·lusió en dur a terme aquest projecte amb una trajectòria consolidada en aquesta modalitat esportiva.

Aquesta afició ha anat passant de pares a fills en diverses generacions, i a la nostra família ja és la tercera que practica aquest esport ja que entenem que es una pràctica saludable i formativa a totes les edats.

Al nostre Club de Valls impartim classes de karate a nens des dels 4 anys, adolescents i adults de totes les edats, amb el propòsit d'aconseguir un desenvolupament tant físic, com conductiu i mental.

Som un club reconegut , adherit i afiliat a la Federació Catalana de Karate.

Durant l'any a part de les sessions de classe habituals es fan diferents activitats i s'assisteix a diferents campionats d'àmbit Autonòmic i Nacional.
KARATECASAl mes de juliol de 2015 ens presentem al Curs de de Monitors del Consell Català de l’Esport, obtenint la titulació corresponent per poder ser monitors d´aquest esport tal i com estableix la Llei actual.

S'han realitzat exàmens de progrés de kyus en el nostre Club pels nostres karatekes amb el reconeixement de la Federació Catalana de Karate.

El 9 d´Abril de 2016 es van realitzar a Valls un Campionat Intercomunitari de Karate organitzat per la Federació Catalana de Karate i amb la col·laboració del nostre Club. Cal destacar el suport que des d'aquest club se li donen a tots els karatekes que participen en competicions.

Siguenos en siguenos en facebook Canal de youtube sígueme en Instagram