HISTÒRIA DEL CLUB

Aleix Asna

El nostre pare pare Aleix Asnà va començar a practicar karate l’any 1978 quant ell tenia 20 anys. Sempre li havien agradat les arts marcials, entre d’altres, va practicar judo i taekwondo.

Finalment va provar el camí del Karate-do i encara avui amb 58 anys es practicant d´aquest esport, es cinturó negre 5t. Dan de karate i segueix entrenant a diari amb molta il·lusió i energia, el que el manté saludable física i mentalment.

Ens va involucrar a nosaltres, els seus fills David i Àlex en aquest mon, des dels 4 anys, actualment estem en posició del 5rt i 4er Dan de Karate atorgats per la Federació Catalana i Espanyola de Karate i l´Àlex és membre de l´equip de la Selecció Catalana de Karate Kumite.

De petits ja veiem el pare com es preparava l’examen de cinturó negre i l’imitàvem, aprenent des de ben petits kates superiors i començant a participar en diversos Campionats. Des de sempre hem estat molt vinculats a les competicions de karate, el que ha sigut una enorme motivació. Tot i així sabem diferenciar entre el karate tradicional i el karate competitiu.

La filla d´en David, la tercera generació de la família, també és practicant de Karate des dels 4 anys i actualment a l´edat de 7 anys, ja és cinturó verd i aquest més de Març de 2016 s´ha classificat en tercer lloc al Campionat de Catalunya celebrat a Reus en estil Kata.

El karate ens ha ajudat en cada etapa de la nostra vida, i un dels nostres somnis s´ha acomplert al poder inaugurar a l´agost de 2015 el nostre propi Club de Karate a Valls que ha sigut un projecte conjunt i familiar, esperem amb els anys, inculcar als alumnes del Club, els valors i els principis del karate.

Actualment ja compten amb més de 100 alumnes de totes les edats i continuem creixent, tenint bons alumnes, bon competidors i una gran familia del karate.

Siguenos en siguenos en facebook Canal de youtube sígueme en Instagram